Bedrijfsregatta

Onderdeel van de Moordregatta om de Bockenrijdersbokaal is de bedrijfsregatta; een achtervolgingsrace over een afstand van 1000 meter en een boord-aan-boordrace over een afstand van 500 meter.

Wat houdt de Bedrijfsregatta concreet in?  

Bedrijven, of werknemers, kunnen zich inschrijven, roei-ervaring of niet. Iedereen kan zich aanmelden. Minimaal 4 mensen per bedrijf/ploeg. En maximaal 2 ploegen per organisaties/bedrijf.

De kosten/inschrijfgelden hiervoor bedragen €175,00. Wat zit hierbij inbegrepen?

  • Een instructeur met wie je 4x traint

  • Inschrijfgeld voor de wedstrijd

  • Stuurman/-vrouw tijdens de wedstrijd

  • Twee keer roeien; 1000 m en 500 m.

  • Teamfoto

  • Een boot

  • Kop koffie en ontvangst tijdens de wedstrijddag

We proberen altijd om ploegen te laten roeien in de boot waarin ze ook getraind hebben maar als er veel ploegen zijn dan gaat dat niet altijd lukken. Maar voor een goede ploeg maakt dat helemaal niet uit…de beweging blijft hetzelfde!!!

 

Wie gingen u voor in 2015 en 2016

In 2015 durfden: de Rooi Pannen, D66 Tilburg< Elisabeth Twee Steden afdeling ICT, Koning Willem 1-College uit Den Bosch en SMO Traverse Tilburg de strijd met elkaar aan te gaan.

In 2016 waren dit: de Rooi Pannen, D66 Tilburg, CDA Tilburg, Koning Willem II-College, SMO Traverse Tilburg, Mill Hill College, Mannaerts-Appels Advocaten, Nul Vier kinderopvang en ASCZ.

WIE DURFT ER IN 2017 ZIJN/HAAR COLLEGA’S IN DE BOOT TE NEMEN?

Reactie van eerdere deelnemers:

“Ooit heb ik geroeid maar dat is al jaren geleden. Geweldig om dit nu weer op te pakken, zeker samen met collega’s… Zo leer je je collega’s ook op een andere manier kennen….”

“In een woord GEWELDIG… Op het werk was het in 2015 al een strijd wie er allemaal mee mochten doen…Een aantal collega’s kon helaas niet dus ik verwacht dat de aanmelding voor de editie 2016 al een strijd op zich gaat worden….!!!”

“Met collega’s, Op een mooie locatie, sportief bezig zijn……”

“Leuk om in tegenstelling, tot voorgaande jaren, nu twee keer te mogen roeien…”

“Ik had nog nooit geroeid, kon me ook weinig bij voorstellen maar wat ontzettend leuk om te doen. Ook omdat je ziet dat er meer mensen zijn die zo “gek” zijn om dan ook direct aan een wedstrijd mee tee doen….”

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anja Steekers of Gerrit Timmer via het contactformulier.