Het wedstrijdparcours is  6,5 km vanaf de start bij de sluis in Haghorst tot aan de finish in Hilvarenbeek. Tijdens het eerste blok worden alleen de laatste 1000m. van het wedstrijdparcours geroeid.

 

 Langs het gehele parcours kan worden meegefietst.

Routebeschrijving naar start met de fiets vanaf TOR (30 min)

Ga door de poort aan de noord-oost zijde en fiets langs het kanaal 1,5 km in de richting van Tilburg ga over de brug (trappistenbrug) en neem het fietspad richting biest-houtakker/haghorst. De 2 km start vindt plaats voor de eerste brug die u tegenkomt (+-15min). De 6,5 km start vindt plaats vlak voor de brug en sluis van Haghorst. Fietsafstand is 9,5km

Met de auto vanaf TOR naar de 1000m. start (+-10min)

Verlaat het botenterrein en rij richting Tilburg/Hilvarenbeek ga over het viaduct en sla af naar de autoweg N269 richting Hilvarenbeek/Reusel. Op de autoweg bij de volgende rotonde 3/4 rond afslag Biest Houtakker. Volg de weg tot in Biest Houtakker en volg daarna de richting Moergestel. Net buiten de bebouwde kom van Biest Houtakker komt u bij de brug over het Wilhelmina kanaal waar de start plaatsvindt.

Met de auto vanaf TOR naar de 6,5 km start (+-15 min)

Verlaat het botenterrein en rij richting Tilburg/Hilvarenbeek ga over het viaduct en sla af naar de autoweg N269 richting Hilvarenbeek/Reusel. Op de autoweg bij de volgende rotonde rechtdoor richting Diessen. Neem de afslag Hilvarenbeek/ Diessen. Onder aan de afrit linksaf richting Diessen. Volg de weg richting Diessen, rij rechtdoor de bebouwde kom van Diessen. Bij het verlaten van de bebouwde kom neem de afslag naar links naar Haghorst. Rij door Haghorst richting Moergestel tot aan de brug en sluis over het Wilhelminakanaal. Ga voor de brug links en u treft de start aan na 300 meter.